top

Bogense den 3. april 2020

Pressemeddelelse

Plast vil spille en vigtig rolle for os alle i en fremtid med en grøn dagsorden. Bogense Plast er med og er i en unik position, når bæredygtige løsninger skal findes – og nu er ny ejerstruktur på plads for fremtiden.

Aktierne i Bogense Plast as skifter hænder pr. 1.april 2020

Freddy Tindhof sælger sin andel i et management buy out til den nuværende ledelse i Bogense Plast: Anja Drewsen [COO], Per Grunddal Jørgensen [CTO] og Ib Jensen [CFO].

Bogense Plast blev grundlagt i 1979 af Freddy Tindhof, og har siden 2001 og frem til salget været ejet af Freddy Tindhof 75% og Per Grunddal Jørgensen 25%.

Kunderne er alle globalt repræsenteret og udvikler og producerer avancerede tekniske produkter til brancher indenfor megatrends som elektrificering, effektiv energiudnyttelse og forbrugsregistrering, vindkraft samt hospital og pleje. Virksomhedens direkte eksportandel udgør 50% af omsætningen og forventes stigende i fremtiden.


Virksomheden er specialiseret i sprøjtestøbning af avancerede plastkomponenter til nogle af Europas helt store industrivirksomheder. Kompleks multi-komponent produktion, som 2K og 3K udgør en væsentlig og stigende andel af virksomhedens omsætning. Produktionen på virksomhedens 50 sprøjtestøbemaskiner er avanceret og udpræget højvolumen. Processerne er præget af en meget høj grad af automation og IT-integration, som understøtter en udbredt digitalisering af forretningsgangene.

Virksomheden ligger i Bogense på Nordfyn og beskæftiger ca. 80 medarbejdere. Fabrikken er samlet på 7.000 m2 og indrettet i moderne faciliteter. Der produceres døgnet rundt, hele året med bemanding på alle skift.

”På trods af den nuværende globale udfordring, er der udsigt til kraftig vækst i vores virksomhed. Der er gennem de seneste år investeret målrettet i nye teknologier og IT, bygninger, - samt i vores loyale og dygtige medarbejdere. Alt sammen skal være med til at bære os videre som konkurrencedygtig partner sammen med vores fantastiske kunder på deres vækstrejse med nye og innovative produkter”.

”Vi glæder os som nye ejere til at drive denne gode virksomhed videre, og har en stærk tro på at den strategi vi har lagt for fortsat udvikling af Bogense Plast, vil være til gavn for alle kunder, medarbejdere og lokalområdet”.

På vegne af ledelsen

Per Grunddal Jørgensen CEO

Mobil +45 40106145
Mail per@bogenseplast.dk


dansk / english